Автор
Веселина Петрова

Любимата ни Дженифър Анистън разкри диетата, с която поддържа форма и как е прежалила Брад Пит

Милиони жени по света мечтаят да приличат на нея - Приятелката Рейчъл или актрисата Дженифър Анистън. Как обаче тя успява да спре времето и да изглежда по този начин?

Неотдавна сподели, че е решила да пише мемоари, в които ще разкаже всичко за брака си с Брад Пит, както и защо не е осиновила дете, има ли пластични операции и как успява да поддържа форма. „Това са тайни, които тя никога не е разказвала. Джен премина през много терапии, за да се примири с проваления си брак с Брад и другите ѝ връзки, които не се получиха“, казва близък до актрисата източник.

View post on Instagram
 

Актрисата, станала известна с ролята си на Рейчъл в известния сериал „Приятели“, за която печели „Еми“ и „Златен глобус“, признава в интервю за "Пийпъл", че си позволява да хапва не само джънк храна, но и често обядва с пица, бургери и паста.

А любимата ѝ храна е мексиканската.

Разбира се, това се случва от време на време. Обикновено менюто на Джен се състои от салати, супи и протеини.

Анистън признава, че освен храната, важно е и душевното спокойствие. тя го постига с редовни тренировки сутрин във фитнеса и с намалено време за електронните джаджи. Звездата внимава много какво чете онлайн и предпочита да се види с приятели, отколкото да виси пред екрана.