Автор
Веселина Петрова

Близка до кралското семейство признава: Уилям и Кейт "минават през ада"

Принц Уилям и принцеса Кейт "преминават през ада" след диагностицирането ѝ с рак, разкри дизайнерката Амая Ариета, която е близка на кралската фамилия.По думите ѝ семейството се опитва да се примири с това, от което всички се страхуват.Ариета е автор на голяма част от тоалетите на принцовете Джордж и Луи, както и на сестра им - принцеса Шарлот, пише "Дейли мейл".

View post on Instagram
 

Кейт, 41-годишният принц на Уелс и трите им деца пропуснаха службата за Великден в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор.

Във видеото, с което разкри диагнозата си миналия месец, Кейт каза: "Това, разбира се, беше огромен шок и Уилям и аз правим всичко възможно да се справим с това в името на младото ни семейство. Както можете да си представите, това отнема време. Отне ми време да се възстановя от тежка операция, за да започна лечението си. Но най-важното е, че ни отне време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луи по подходящ за тях начин и да ги уверим, че ще се оправя".

Крал Чарлз, който също беше диагностициран с рак, се завърна към публичните си задължения, но все още не е ясно дали и кога Кейт Мидълтън ще се завърне към работните си ангажименти.