През май Вселената ще ви дари с духовно ръководство, силна интуиция, мъдрост и вътрешно познание. Ще почувствате дълбока връзка с вашето подсъзнание и ще получавате насоки от най-висшето си „аз“. Доверете се на вътрешния си глас при вземане на решения, той няма да ви подведе през този месец. Отделете време за размисъл, съзерцание и вникване навътре в самите вас. Ако се разровите достатъчно дълбоко в подсъзнанието си, ще стигнете до скрити истини и важни прозрения. Поискайте достъп до знанието и мъдростта през този месец и не само че ще го получите, ами и ще бъдете напътствани и защитени от по-висши сили.

Май ще разшири хоризонтите ви не само в духовен, но и в материален план. Ще се радвате на прозорливост, нови възможности и идеи. Впускайте се смело във всяко приключение, откривайте и изследвайте нови брегове, бъдете нетърпеливи, любопитни и оптимистично настроени. Бъдете уверени и ентусиазирани и излезте от зоната си на комфорт през този месец. Това неминуемо ще ви донесе огромен растеж, ще разгърне потенциала ви и ще отвори много врати пред вас. Бъдете активни и настъпателни, преследвайте целите и стремежите си, планирайте добре ходовете си и ще постигнете успех.

Очакваните резултати няма да се случат веднага и още през май. Не оставяйте това забавяне да ви демотивира, да спре творческия ви порив и да блокира вдъхновението ви. През този месец може да се срещнете с неуспехи или препятствия, но не им позволявайте да рефлектират на вашата увереност. Елиминирайте всички вътрешни блокажи и спирачки, които възпрепятстват творческия ви потенциал и замъгляват съзнанието ви. Постарайте се да запазите страстта, позитивизма и ентусиазма си. Резултатите ще дойдат, просто им трябва малко повече време.

През този месец ще бъдете практични, усърдни и здраво стъпили на земята. Ще имате находчивост, която ще ви тласка към фокусиране върху практически въпроси и дългосрочни цели. Насочете енергията си към дейности, които изискват време, търпение, внимание към детайлите, добро планиране и методика. Бъдете прагматични в подхода си и обърнете особено внимание на финанси, здраве и кариера. С постоянство и дисциплина усилията ви ще бъдат възнаградени.