Автор
Ива Петрова

Маги от "Ергенът" имала връзка с годеника на Анелия

Неведнъж чухме по време на настоящия сезон на "Ергенът", че Маги е любимка на милионера Алек Младенов.

Блондинката се превърна бързо в трънче в очите на останалите участнички и в случая по всичко изглежда, че отново сме свидетели на потвърждение на поговорката, че крушката винаги си има и опашка, пише "Блиц".

View post on Instagram
 

Маги бе обвинена, че твърде много парадира с любовта си към луксозния начин на живот. Самата тя бе заявила по време на един от епизодите на романтичното риалити, че няма начин да отиде на палатка, дори и да става дума за романтично преживяване с мъжа на мечтите ѝ - Алек Младенов.

Любовта ѝ към лукса обаче, има солидна предистория. Неслучайно Маги е свикнала на скъпи дрехи, бижута и екскурзии. И не, не е работила неуморно и денонощно, за да си позволи подобен начин на живот. Просто е имала богато гадже.

Наскоро блондинката се похвали в шоуто пред останалите участнички, че работи по 16 часа на ден, за да може да живее добре. Тази работа обаче й е уредена от бившия ѝ приятел. А той, както посочва медията, не е кой да е, а бившият годеник на фолкпевицата Анелия - бизнесменът Любомир Захаринов.

Оказва се, че Маги е имала връзка и със самия Захаринов, който доскоро топлеше леглото на фолкпевицата Анелия, с която изглеждаха лудо влюбени, но приказката им приключи много бързо, припомнят от сайта.

Решението на Алек по време на "Церемонията на розата" ще изненада всички
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Решението на Алек по време на "Церемонията на розата" ще изненада всички

Автор Ева Григорова

Изглежда по времето, когато Маги е била с Любомир, е била лудо влюбена не само в него, но и в парите му, като даже си е направила и специална татуировка с името му, твърдят от изданието.

Според запознати към днешна дата към името "Любо" е добавена една буквичка и станало "Любов", за да не смущава бъдещите си ухажори.