Автор
Ева Григорова

Допада ли ви: Риана се изруси брутално

Риана изненада феновете си с нова визия по време на официалното представяне на новите си кецове Fenty x PUMA. 36-годишната певица показа няколко вида маратонки със спортната марка.

По време на представянето Риана се появи в голямо кремаво вълнено палто със сиви плисирани панталони и подходяща риза. Тя носеше маратонки за събитието - което беше посетено от множество звезди. Певицата показа и впечатляваща нова прическа с дългата си, изрусена руса коса и огромен бретон.

През февруари Риана обяви официално в Instagram новото си сътрудничество с Puma. Певицата публикува видео, показвайки маратонките, докато казва: „Опитвам се да направя така, че стилът ми да изглежда горд“. Според сайта на Puma маратонките се продават за 200 долара.

Докато певицата промотира новата си колаборация, феновете не пропуснаха да се пошегуват с нея относно музиката й. „Това ли носиш в студиото, за да направиш албума, който ни дължиш вече 84 години?! ако е така, добре“, написа един от тях. Родената в Барбадос Риана издаде последния си албум Anti през 2016 г.