Автор
Антония Михайлова

"Черната кралица" на Великобритания: Защо Меган Маркъл ще спечели след всички нещастия на кралското семейство

Звукът от тракащите токчета Aquazurra по мраморния под ще ехти още дълго време, изпълвайки луксозните зали на Бъкингамския дворец, където Меган Маркъл стъпи за първи път през 2017 г. Една от най-скандалните фигури в британското кралско семейство е родена на 4 август - в същия ден, в който е родена и Елизабет Боуз-Лайън, майката на покойната кралица Елизабет II.

Такива „случайности“ никога не са случайни, отбелязва астрологът и нумеролог Юлия Лифанова. По думите ѝ пресичането на датите на раждане в семейството говори за кармична обремененост. Между другото, дълго време цялата лондонска общественост наричаше Елизабет Боус-Лайън „дъщерята на готвача“, но именно тя успя да роди една от най-емблематичните фигури на династията Уиндзор.

Отляво надясно - принцеса Елизабет, кралица Елизабет Боуз-Лайън, крал Джордж VI и принцеса Маргарет Роуз махат от балкона на Бъкингамския дворец на 15 август 1945 г. в Лондон, Англия.
Отляво надясно - принцеса Елизабет, кралица Елизабет Боуз-Лайън, крал Джордж VI и принцеса Маргарет Роуз махат от балкона на Бъкингамския дворец на 15 август 1945 г. в Лондон, Англия.

Според астролога в наталната карта на Меган Маркъл прави впечатление съвпадът на Черната Луна и Уран в Скорпион, който се тълкува като „черен владетел“, тъй като архетипът на тази планета е свързан с управлението на хората. Тази позиция показва тайното влияние на човек и намирайки се в 5-и дом - сектора на децата - това сливане на Лилит с Уран може да даде на Меган истинска сила. Това обаче ще стане чрез нейните деца, които в крайна сметка може да претендират за специални правомощия.

Въпреки че мнозина се съмняват, че Меган я очаква някакво „особено кралско“ бъдеще, има още какво да се случи, отбелязва Лифанова. Факт е, че по време на транзита на Юпитер през знака Лъв, където Меган има както Възела на бъдещата карма, така и Слънцето, тя ще получи наистина сериозна задача. Това ще се случи през юли-август 2026 г., по време на точния съвпад на планетата Юпитер с нейния възел и със Слънцето, като Юпитер в нейната карта управлява работния сектор.

Меган Маркъл
Меган Маркъл

Какво ще се случи през 2026 г. с британския трон и какво общо има Меган Маркъл с това?

На 19 август 2026 г. възлите на кармата се преместват в знаците на Лъв и Водолей, а възелът на миналата карма ще се движи през Лъв заедно с Юпитер и по този начин много представители на този знак ще получат не само сериозни позиции, но и влияние поради стечение на обстоятелствата.

Това се отнася особено за тези Лъвове, които се изявяват като силни и влиятелни личности, тъй като възелът на бъдещето ще върви по Водолей във връзка с Плутон. Дотогава, ако Меган Маркъл има собствен бизнес и създаде сериозна онлайн общност за себе си, тя наистина може да стане много влиятелна и уважавана личност.

Ето го първия продукт на Меган: Смятате ли, че ще има успех?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ето го първия продукт на Меган: Смятате ли, че ще има успех?

Автор Ева Григорова

Като се има предвид колко „слаб“ е Бъкингамският дворец в областта на PR технологиите и буквално свали рейтингите на кралското семейство поради слухове с двойници на Кейт Мидълтън и изкуствен интелект, имитиращ принцесата, Меган може да се превърне в значима и вдъхновяваща фигура. Възелът от миналото, който ще премине през зодия Лъв, може силно да подкопае кралското семейство в Лондон, но инфлуенсърката Меган Маркъл... може да я спаси.

Сега е почти невъзможно да си представим всичко това, но предстоят две години, през които тя ще има време да си върне доверието върху личната марка, с която започна активно да се занимава. Вероятно модернизацията на кралското семейство ще започне с рухването на имиджа, който Елизабет II градеше години наред. И несъмнено Меган ще успее да се възползва от ситуацията и да я използва максимално - ретроградният Меркурий през октомври 2026 г. в сектора на недвижимите имоти може да я върне на предишното ѝ място на пребиваване, а именно в центъра на британската монархия - Лондон.

Меган Маркъл
Меган Маркъл