Автор
Philadelphia

Инволтини с патладжан, прошуто и Philadelphia с билки

Представяме ви една страхотна пролетна рецепта - Инволтини с патладжан, прошуто и Philapelphia с билки. Ще си оближете пръстите!

Време за подготовка: 30 минути
Време за готвене: 25 минути
Порции: 4

Продукти:
2-3 големи патладжана
4-5 с.л. зехтин
1 опаковка Philadelphia с билки
8-12 резена прошуто
3-4 с.л. пармезан на люспи
листа бейби спанак
8-10 сушени домата в зехтин, нарязани на филийки
малка връзка нарязан магданоз
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Разпалете барбекюто и оставете да загрее до 180 градуса.
Нарежете патладжаните на филийки с дебелина около 3 мм. Намажете със зехтин и посолете.
Загрейте BBQ до около 200 градуса. Изпечете патладжаните за около  10 минути, като обърнете няколко пъти и охладете.
Сложете на дъска филийка патладжан, отгоре поставете резен прошуто, покрийте с листа спанак и поръсете с няколко резена сушен домат.
Поръсете с люспи пармезан и сложете пълна чаена лъжичка Philadelphia с билки.
Завийте на руло и пригответе по същия начин останалите инволтини.
Подредете инволтините на барбекюто и гответе 6-8 минути.
Сервирайте инволтините топли, с листа прясна салата, поръсена с пармезан, чехтин и балсамико.

(в материала има продуктово позициониране)